MTM Opfriscursus

© 2019 MTM Association Benelux

MTM-Opfriscursus

Voor wie / toelatingseis
Iedereen die meer dan drie jaar geleden zijn MTM-diploma’s heeft gehaald of een herhalingscursus heeft gevolgd. Dit zijn: MTM-1, MTM-SD, MTM-2, MTM-UAS, MTM-MEK en MTM-Logistiek.

Inhoud
Voor iedere toegepaste MTM-methode worden de laatste ontwikkelingen bijgebracht. Tevens worden die cursusonderdelen herhaald van de MTM-methoden welke het meest noodzakelijk zijn.

Doelstelling en resultaat

De kwaliteit van de MTM-toepassing binnen de organisatie is van grote invloed op de verspreiding van de MTM-methoden. Daarom hecht MTM er grote waarde aan om de kwaliteit van de toegepaste vaardigheden hoog te houden. Het is ieders belang dat de deelnemers de methoden correct toepassen, voor een correcte normering, capaciteitsbepaling en productiviteit.
Deze opfriscursus wordt met een test afgesloten voor elke te verlengen methode. Wordt deze positief afgesloten, dan wordt een (nieuwe) groene pas verstrekt, welke drie jaar geldig is.

Locatie
Openbare cursussen worden alleen bij voldoende deelname verzorgd. Dan zal een zo centraal mogelijke locatie worden gezocht. Daarnaast worden bij bedrijven de cursus intern verzorgd. Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Cursusduur
Afhankelijk van het aantal MTM-bouwsteensystemen 2 of 3 dagen.

Cursusdata
Zie evenementenkalender voor data van de opleiding.

Cursisten opdracht
Elke cursist zendt en maand voor de cursusstart, een eigen analyse van elke te verlengen methode (scan of pdf) naar office@mtmbenelux.eu.
Eisen:
MTM 1       1500 TMU’s
MTM 2       3000 TMU’s
UAS            4000 TMU’s
MEK           7000 TMU’s
Minimale herhalingen, minimale procestijden. Anders TMU-lat hoger leggen.
Ieder deelnemer krijgt ca. 20 minuten om deze te presenteren.

Cursustarief
Klik hier 

TIP: neem voor de cursus een telmachine, potlood en gum mee.

© 2019 MTM Association Benelux